I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

"Vem har gjort beatet?" Håll er i denna tråd. Tack!

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   
Moderator

2008-12-16 16:56

"Vem har gjort beatet?" Håll er i denna tråd. Tack!

Dagligen kommer det upp nya trådar där rubriken lyder "Vem har gjort beatet?", "Vart kan jag få tag på detta beat?" etc. För att få mer ordning och reda i forumet har vi nu därför skapat denna stickytråd, där folk kan ställa sina frågor och förhoppningsvis få svar på dessa.

Reglerna i denna tråd är likadana som för resten av whoa, dvs: inget illegalt får länkas! Detta inräknar torrents, ej lagligt släppta instrumentaler & dylikt.

Ett sätt att få tag på instrumentaler, är att kolla upp 12or med artisten och undersöka om det har släppts någon singel på just den låten. På dom flesta singlar brukar hela låten, accapella & instrumental finnas med. Så googla lite och sen kan du gå ner till din lokala skivaffär och kolla om dom har just den 12an eller singeln.

Ni kan också kolla på olika cd butiker på nätet. Till exempel:

http://www.ginza.se
http://www.cdon.com

Så varsågoda att fråga på nu! Vi skulle uppskatta om ni hjälper oss och meddelar andra användare som missar denna sticky-tråd att den existerar, och var inte rädda att skriva till någon av oss mods om ni stöter på någon tråd i stil med ""Vem har gjort beatet?" och "Vart kan jag få tag på detta beat?" ute i forumet.

Tack!

/Mexxi och övriga moderatorer i producenter & djs.


EDIT: Nu finns det en helt ny forumdel där såna här frågor skall tas.

Request / Önska

Tråden låst



(Inlägget ändrat av 370HSSV 2012-04-22 19:30:52)

Följ mig på Twitter @MexxiInnuce

Och checka:http://www.innuce.nu