I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

VANDALS.NU Nytt Community för graffitimålare och konstintresserade!

Vår Hiphop - Graffiti

   

2009-05-24 18:53

VANDALS.NU Nytt Community för graffitimålare och konstintresserade!


Vi är trötta på att graffiti konstant ska förknippas med Hip-Hop! Graffitin är lika fri som den saknar genre.

För vissa är graffitikarriären och ens alster en svårslagen merit i CV:et, medan det för andra är ett utlopp för tristess och ilska.
Vandals.nu finns till för att alla som känner att det kliar lite extra i fingrarna av ordet graffiti. Eller klotter. Eller vandalism, streetart, skadegörelse försköning eller förstörelse av offentliga (eller privata) rum... Kalla det vad du vill!

En sak är säker, det är bara i mediernas värld som graffitin går hand i hand med kriminalitet, droger och våld. I verkligheten fyller den en mycket viktig funktion för tusentals människor världen över. Allt från att vara den lilla extra spänningen i vardagen, till att vara det huvudsakliga i människors liv.

Graffitin leder till ett ökat kreativt tänkade och en nyfikenhet som i sin tur leder till ökad förståelse av olika förhållningsätt i vårt samhälle.

Vandals.nu är ett nytt community för konstintresserade, med inriktning på graffitimålare. Här kan du knyta nya kontakter, dela med dig av dina konstverk, och diskutera i forumen.


Var med och bygg upp ett nytt community, med ett friare forum och stort utrymme för dina bilder!

Registrera en ny användare eller logga in via ditt facebook konto!


WWW.VANDALS.NU

Vi söker även moderatorer till forumet