I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

tråkiga nyheter ( sls skyldighet )....

Vår Hiphop - Graffiti

   

2007-07-05 02:37

tråkiga nyheter ( sls skyldighet )....

hej vill först säga att en gammal graffarpolare som jag kört med i många år och vart kompis med redan innan jag började med graff blev blind på båda ögonen idag....:( allt tack vara en sorts blomma som gillar att växa längst tunnelbane-pendel linjerna denna blomma heter BJÖRNLOKAR coh är en ganska stor blomma med vita knoppar och tjock skälk om man tar i denna eller en annan sorts blomma som ser likadan ut fast rosa och sen råkar ta sig i ögonen så blir man permanent blind.... visste inte om detta och fick höra senare att det är sj`s skyldighet att ta bort denna med gift men verkar dom senaste åren skitit i det så nu växer dom överallt...

tycker det är dålig stil att ta klotter problemet så seriöst när det går bort med vatten medans man inte äns orkar döda några jävla blommjävlar som man blir blind av!!!!


trådens syfte är såklart att varna andra graffare att akta sig för dessa om man vill leva med att kunna se och kunna graffa och dessutom leva vidare ända tills man dör gammal ( eller annan orsak som tex självmord eller koppelåkning) 

lev och njut skjut en snut, peace!!!

i like to smoke da ducsh stuff.