I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

//Re:Buzz - Utställning i Växjö

Vår Hiphop - Graffiti

   

2007-05-15 02:53

//Re:Buzz - Utställning i Växjö


Vernissage 12 maj, pågår till 26 maj.

I en rivningsdömd fastighet i centrala Växjö arrangerar konstnärskollektivet Wallride en annorlunda utställning tillsammans med studenter från HDK och Konstfack.

I projektform kommer de åtta konstnärerna med stöd från samarbetspartnerna, under en månads tid, förvandla fastigheten både invändigt och utvändigt. De olika utställarna som kommer från Malmö, Stockholm, Växjö, Göteborg, Kalmar, och Karlskrona representerar olika former av gestaltning i det offentliga rummet och representationsmiljö.

Utställare är Ollio, Jungle, Simon Karström, Bo Rutter, Martin Håkansson, Johan Stenbeck, GrinAid och Daniel Christensen. Blandningen av verken presenteras i så olika medium som graffiti, textiler, ljusdesign, fondmålningar och filmprojektioner som kommer samsas med handtryckta tapeter och ljudinstallationer.

Efter utställningen kommer fastigheten och stora delar av konstverken demoleras och jämnas med marken. Missa inte chansen att se denna utställning! Adress Anteliigatan 3, 35236 VÄXJÖ

För mer info se:
http://www.wallride.se/project
http://wallrideprojects.blogspot.com
http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=68240

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.