I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Oldschool/newschool?

Vår Hiphop - Graffiti

   

2006-11-05 22:34

Oldschool/newschool?

Jag kom att tänka på en sak häromdan.

HUR kommer det sig att den äldre scenen omtalas mer, jämnt emot den nya? Visst, för 10-15 år sen rullade det feta färggrejer varje dag, linjerna va totalt fyllda, varenda vagn var sönderbombad. På dom fronterna kan man lätt säga att scenen var bättre förr. Men, med tanke på hur svårt det har blivit att köra, borde inte 'alla' bli mer imponerade av det som körs idag? Alltså, vad är "tyngst". Att stå i en layup i en timme med en hockeybag full med burkar och låta fantasin flöda, eller att lyckas köra nåt accetptabelt, nåt som ändå vrider nackar, på under 5 minuter? När omständigheterna är som dom är så tycker jag inte alls att man kan blicka tillbaka på hur dom körde förr, och tycka att det är softare än vad som görs nu.

Aja, jag tycker iallafall att dom som hänger kvar nu ska ha mer propps än dom som körde för 10 år sen.fuck all you haters!