I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

SkissSessionPart#9

Vår Hiphop - Graffiti

   

2006-04-20 15:43

SkissSessionPart#9

Part #8 har nu över 950 inlägg, den är slö, jobbig och störande. Dags att kassera den.

Som sagt, 950 inlägg, den absolut största delen av alla inlägg var skitsnack, skitsnack kan ni syssla med i gästböckerna, det är därför de finns till. Så, gästböcker, gott folk.

Meningen med den här tråden är att man ska lägga upp traditionellt gjorda skisser, det vill säga: inga datorgjorda skisser, och hör sen!

Kanske får ni props, kanske blir ni dissade, huvudsaken är att ni beter er någorlunda moget, OCH TAR SKITSNACKET I GÄSTBÖCKERNA. Ta helst props och sånt i gästböckerna också, så kanske inte tråden blir överslö på någon enstaka vecka.

Jo, en sak till. Om ni vill snacka skit, vara allmänt sura, fittiga och överjävliga, ta det i gästböckerna. Om ni har klagomål att framföra, skriv i gästböckerna. Har ni haft en dålig dag och vill ta ut det på någonting, logga helst inte alls in på Whoa, masturbera eller slå någon pensionär istället, kom inte hit och ge folk skit. Och om ni ändå gör det, gör det i gästböckerna.

I god SkissSessionanda lägger jag upp en sketch. Tack och gonatt, elvis has left the building.

files.upl.silentwhisper.net

Redan de gamla grekerna trodde sig leva i nutiden.