I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

gEnomskinlig färg som mörknar efter 1 dygn

Vår Hiphop - Graffiti

   

2006-03-15 16:56

gEnomskinlig färg som mörknar efter 1 dygn

varför inte uppfinna burkar med genomskinlig färg som börjar synas efter ett par timmar/dagar. Skulle vara grymt bra för bombning och d skulle vara svårt för polisen att sätta dit en för taggar man dragit den kvällen om det inte syns... inge att dem kan följa ens taggar... inge dem kan se hur mkt. man måla den kvälllen... dessutom kanske inte brygubbarna ringer polisen om det inte ser att d blir nåt på väggen trots att man stått vid den..

skulle känna sig jävligt säker om man snutarna inte kunde peka på vad man skulle ha gjort den kvällen efetrsom det inte börjat visa sig än.. kanske skulle säkert bara funka med svart som färg som kommer sen men men


jävligt enkelt att borde det vara att göra sån färg som mörknar efter en tid.. finns miljoner sådana produkter inom andra områden redan... skulle göra det omöjligt för grisarna att koppla en retroaktivt till något som kommer fram typ en vecka senare, skulle vara omöjligt rent bevistekniskt typ..

jävligt soft att taggarna på huset man dragit kommer fram när man ligger trygg hem dagen efter.. Snuten som ser en massa nya taggar längs huvudgatan som ser nya ut börjar spana runt utan att veta taggarna är ett dygn gamla och målaren inte finns i kvarteren utan hemma o sover..

odetta är fucking inga toydrömmar-detta går att genomföra!

Potatis, potatis, polis gris