I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Nya tidningar,dvd´s

Vår Hiphop - Graffiti

   

2005-09-19 12:27

Nya tidningar,dvd´s

Vi har fått in lite nya goa grejer, Style file 18 är inne igen och kapitel 12´s senaste.belton molotow kommer in i veckan.

Stockholmsnatt 2005
Det här är filmen som är början till allting: den kickstartade kickerstrenden i Sverige, den spred hiphopkulturen till varenda högstadieskola och den innehåller stora delar av Stockholms hiphopelit från första generationen. Paolo, Merly, Disey, Ziggy, Quincy, Pop-C (Karl Dyall) och en hel radda andra legendariska figurer skymtar i kulisserna. Storyn är enkel: Paolo är en värsting, men innerst inne god, och slåss med sina vapendragare mot den onda Mange. Många spektakulära kampsportsscener, feta discoscener och en brejkande Paolo. Innehåller extramaterial. 1986 års klassiker blir höstens film, igen! Rekommenderas DVD PAL region 2

249:-

Code Red 1 2005
Fet ny tidning från Moskva med burners, tags, tåg och streetpieces. Mycket bra introduktion av Moskvascenen, som vi nog får höra talas mer om. En hel del bilder från förra årets Meeting of Styles i Vitryssland och fokus på duktiga Moskvamålare som Aske och Adhe.

60:-

Non Stop 18 2005
Stabil tidning som i 18e numret levererar Husk mit Navn, Lissabon-reportage, Moskvareportage och en massa väggar, tåg och tags från Europa. Dessutom en kort intervju med energiska Baro och Tuner från ENRG-crew.

60:-

Style File 18 2005 Ett av de tajtaste numrena av Style File på länge. Intervju med Can 2 och en massa gamla bilder. Reportage från Meeting of Styles, Write 4 Gold och Montana writer team i New York och Berlin. Special med tyska tågcrewet RHB och som vanligt en massa grymma väggar och tåg.


60:-