I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

HIPHOP.NU: Nya DVD:s med mera - 28 maj

Vår Hiphop - Graffiti

   

2005-05-28 13:52

HIPHOP.NU: Nya DVD:s med mera - 28 maj

Vi har fått hem en bunt med nya Dvd-filmer. Och om du missat det så har vi en hel del nya intressanta markers och ink.

www.hiphop.nu - Support your local webshop!

--- Graffiti relaterade filmer: ---

State your name
Till skillnad från Europeiska graffitifilmer utspelas State Your Name nästan bara på gatan. Tags och throwupaction av och med Skuf, Noxer, Les, Cope 2, Nov York, Kes 5, Queen Naisha och många fler av New Yorks bästa. Dessutom intervjuer med ett flertal av de medverkande. Det är mycket New York-känsla i filmen, gator, hus, tunnelbanestationer och broar som får vem som helst att vilja åka dit. Rekommenderas om du gillar tags.

State your name, 199 kr


Pure Hate
Har inte sett den än men av trailern att döma så ser det rätt lovande ut.

Trailer: Kolla in!
Pure Hate, 199 kr


Terror Fabulous
Några av Englands bästa målare i NT är i filmen Terror Fabulous ute för att föra tillbaka England till Europatoppen inom graffitin. Första filmen från ön i väster som på sistone har fött fram en hel del intressant graff.

Terror Fabulous, 199 kr


Graffiti in berlin
Alldeles ny dokumentär om graffitin i Berlin. Intervjuer med en rad målare, såväl som med poliser, buffare och den något graffitiovänliga organisationen No-fitti. Grymma liveactions varvat med intervjuer. Intressant skildring och mycket välgjord film av en av Europas mest innovativa och levande graffitiscener.


Graffiti in berlin, 199 kr



Moebius 17

Moebius 17, 199 kr



--- Övrigt: ---

Deep Crates
Den första filmen om hiphopdj:s jakt på nya beats- i skivbackar längst ner i dammiga källare för det mesta. Intervjuer med bland andra Diamond D, Lord Finesse, Maseo från De La Soul, Peanut Butter Wolf, Non Phixion och många fler i denna utmärkta dokumentär om en av de viktigast fundamenten i hiphopkulturen- att göra nytt av gammalt.

Deep Crates, 249 kr


The Freshest Kids Dvd
A History of the B-Boy heter filmen också, och det är en mycket bra dokumentär om brejking. Intervjuer med Rock Steady Crew, New York City Breakers, Kool DJ Herc, Bam, KRS-One, Mos Def, gammalt arkivmaterial från 70-talet och en massa extramaterial. prducent är QD3 som också gjort Beef. Rekommenderas!

The Freshest Kids Dvd, 229 kr


www.hiphop.nu - Support your local webshop!