I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

HIPHOP.NU - Nya varor 25 april

Vår Hiphop - Graffiti

   

2005-04-25 13:38

HIPHOP.NU - Nya varor 25 april

Vhs rean fortsätter för att ge plats på våra lagerhyllor. Och i takt med att Vhs:erna börjar ta slut så fyller vi på med DVD:er. Här är en lista på de senaste nyheterna.

Kolla även in rean i fyndlådan! här!

Graff zoo 2 - Rekommenderas!
Graff zoo 2 är riktigt bra; feta italienska väggar och tåg, en hel del bombing från Paris, New York, Italien och Stockholm och intervjuer med italienska pionjären Sky 4, Fake & Gorey från Frankrike och Kein från Italien. Grymt nummer helt i klass med Garage!

Graff zoo - 50 kr, hiphop.nu

CCTV
Den första graffiti filmen från Grekland. 100% tåg action från Athen (bland annat första wholetrainet), London, Berlin och Barcelona (som vanligt crazy nödbroms action). Filmen känns som en blandning av en klassisk grafffilm, en dokumentär och en semestervideo. Allt från bilresor och smygande/klättrande i tunnlar för att måla tåg till att chilla på stranden i väntan på att fota rullen visas i filmen.

CCTV - 199 kr, hiphop.nu

Nya klassiker i lagret

Beat Street
En av de mest klassiska hiphop-filmerna, en viktig inspirationskälla för blivande målare och brejkare över hela världen. I efterhand ganska kritiserad för att den exploaterade kulturen. Men fina inhopp av Grandmaster Melle Mel, Bambaataa och wanna-bee Lee som spelas av en skådis och skriver Ramon, målningarna är inte så illa heller. Massor av atmosfär från det tidiga 80-talets New York.

Beat street - 159 kr, hiphop.nu

Breakin' 2
Huvudpersonerna från Breakin, Kelly, Turbo och Ozone drar här ut i kamp för att rädda ett kulturhus från att bli köpcenter. För den som inte kan få nog av brejking och sköna kläder rekommenderas filmen.

Breakin' 2 - 159 kr, hiphop.nu

Rockers
Klassisk jamaicansk film från 1978 som handlar om Horsemouth, den bästa trummisen i Kingston, men som på grund av den korrumperade misikindustrin aldrig får sin chans . Men med hjälp av sina vänner Peter Tosh, Dennis Brown, Jacob Miller, Bunny Wailer och många andra får han sin chans. Musiken till filmen är gjord av Burning Spear, Bunny Wailer, Third World, Peter Tosh, Jacob Miller, Gregory Isaacs, Kiddus I, Junior Murvin, Inner Circle, The Heptones och Abyssinians. Dvdn innehåller 7 extra låtar som bonusmaterial.

Rockers 2 - 229 kr, hiphop.nu


Glöm inte att då och då kolla in nyinkommet sidan på shopen för att alltid hålla dig uppdaterad.

Kolla även in rean i fyndlådan! här!