I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

HIPHOP.NU - Nya tidningar 4 april!

Vår Hiphop - Graffiti

   

2005-04-04 11:51

HIPHOP.NU - Nya tidningar 4 april!

Nu har vi fått in lite nya tidningar som ni kan sätta er i vår solen läsa. För att se senaste nyheterna i shoppen gå in på sidan och klicka på nyinkommet i högra menyn.

www.hiphop.nu

Bombalert #3
100 sidor med 100% tåg. Bombalert är den bästa tidningen jag läst på länge. Stora bilder och hög kvalité på målningarna. Gillar du tåg och välgjorda målningar så är det här tidningen för dig. Intervjuer med bland annat 2Kold från DDS och Ano. Och riktigt feta bildspecialer med TPG special, TOY crew (apollo och company). Köp den nu innan den tar slut!

Bombalert #3 - 65 kr

Blackcrown #2
Hela tidningen är tillägnad Tie från San Francisco. Han sköts ihjäl när han skulle måla på ett tak 1998. En tidningen fylld av bombing och throw-ups.. Klicka på detaljer knappen här till höger för att få ett smakprov av innehållet.

Blackcrown #2 - 45 kr

Dirty deeds #3/4
Dubbelnummer med 80 sidor. Framförallt tåg men lite väggar och bombing också. Största delen av innehållet är från Australien men även europeiskt stål visas upp bland annat i en Banos TPG special.

Dirty deeds #3/4 - 65 kr

Gettin Fame #4
Ännu ett bra nummer av franska Gettin Fame. För er som inte sett de tidigare numren så har tidningen stora bilder och visar framförallt snygga tags och throw-ups. En av de få tidningarna som vågat satsa nästan enbart på att visas bombing. Några väggar har också smugit sig in men inga tåg.

Gettin fame #4 - 45 kr

Peaz!