I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

HIPHOP.NU - Nya filmer 2 mars

Vår Hiphop - Graffiti

   

2005-03-02 23:28

HIPHOP.NU - Nya filmer 2 mars

Vi har fått in lite nya filmer på sidan. Här är en liten beskrivning på filmerna. Kolla in sidan för mer detaljerad information och priser.

Fred!

HIPHOP.nu - Senaste nytt!


Dark Days
Snygg svart/vit dokumentärfilm om hemlösa som bor i tågtunnlar i New York. Soundtracket till filmen är gjort av DJ Shadow och Dvdn innehåller mycket bra extramaterial som historien om New Yorks tunnelbanetunnlar, en kort uppföljare till filmen, och 15 sceners extramaterial.

Wildstyle
Klassisk oldschool film från 1982 som är ett måste i bokhyllan. Spelfilmmen med riktiga målare i rollerna(bland annat Lee, Dondi, Lady Pink). Dvd:n iinnehåller även foton och kommentarer från Fab 5 Freddy och regisören Charlie Ahearn.

Write and Unite
Tyvärrr har jag inte hunnit se filmen än själv så ni får hålla till godo med en översättning av baksidestexten så länge.

Baksidestext: Write and unite visar några av världens bästa målare i action. Allt från tunnelbanor till stora produktioner, street bombing till jams runt om i världen. Aldrig tidigare har det gjorts en sån här komplett videodokumentation av de duktigaste graffiti konstnärerna.

Medverkande: Atom, Bates, Can2, Cap, Coderock, Cope2, Dash167, Denz, FX crew, Goal, Grey, Just195, Kacao77, Kent, Mac crew, Mear, Moas crew, Risky, Sabe, Saber, Seen, Sketch, Smash, Swet, Tkid, Toomer, Zebster med flera.

Besök sidan och klicka på nyinkommet för att se senaste nytt. Kolla även in Capitalsthlm.com t-shirtsen som vi säljer i sammarbete med sidan med samma namn.

HIPHOP.nu - Senaste nytt!

Ps! Om nån missat det så säljer vi självklart nya filmen Subway Stories också!