I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

nya pendeln Stockholm kanon /kalkon

Vår Hiphop - Graffiti

   

2004-03-16 23:18

nya pendeln Stockholm kanon /kalkon

nya pendeln x60 som kommer nu kommer naturligtvis bli målad av er uppe i sthlm en hel del, tåget har ju en utbuktande list längst nere vilket inte uppskattas av målare, men å andra sidan ser tåget storstadsaktigt ut är silveraktigt en riktig flat och utbuktnmingen där nere e fan inte så stor, typ en tredjedel av den utbuktning som finns på de nya tågen i Köpenhamn o det finns ju en del sköna målningar på den så frågan är om inte ni som har klagat på nya tåget borde omvärdera era känslor..

vad anser ni är det bara trångsynt nostalgi för de gamla blåa pendeln eller kommer verkligen den nya pendeln bli så hemska att måla på.. jag undrar!

jag tror på massa grymma burners på de tågen.. ja menar att det är flat övervinner det mesta! anar ni verkligen inte hur mycket skönare alla tågmålningarna gjorda i stockholm de senaste åren skulle va om det var en jämnblå yta istället för de där djupa och tätsittande räfflorna...

Potatis, potatis, polis gris