I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Gör du positiv hiphop och behöver hjälp?

Vår Hiphop - Emceeing

   

2006-01-24 20:40

Gör du positiv hiphop och behöver hjälp?

Positiv hiphop är inte nödvändigtvis musik som får dig att le och skratta, utan det kan också handla om intelligenta budskap eller en unik stil. Inte bara glada saker är positiva, utan också bra saker. På Positiv Hiphop arbetar vi med att marknadsföra positiva hiphop-relaterade kreationer och ger folk möjligheten att samarbeta med människor som har samma tankegångar som en själv. I organisationen finns det rum för både svenska och utländska hiphoputövande personer.

Om du känner att du har något att bidra till organisationen men saknar något som kan ta dig till toppen, eller helt enkelt bara vill omsluta dig med andra kreativa själar, bör du skicka iväg ett mail ([email protected]) och anmäla ditt intresse alternativt lägga till mig på MSN ([email protected]) så kan vi prata om saken och på vilket sätt vi kan arbeta tillsammans.

På den just nu ganska vedervärdiga hemsidan kan ni läsa om det släpp vi gjort hittills och vilken uppmärksamhet det har fått.
http://phh.info.se

/Simon Berglind

Djingis Khan for life.