I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Whoa Knockout - Information ang. tävlingen

Vår Hiphop - Emceeing

   

2005-11-17 21:48

Whoa Knockout - Information ang. tävlingen

För att underlätta för mods när dom avgör om tävlingen skall bli av så kommer en ny tråd, lite mer ingående.


Information
Tävlingen kommer bestå av 16 stycken individer som ska möta varandra i battle. Alltså :
8 vs. 8
4 vs. 4
2 vs. 2
1 vs. 1
Detta kommer innebära att tävlingen kommer hålla på i samanlagt 4 veckors tid. (varje vecka kommer den nya omgången upp)

Hur man deltar?
Skicka in ett 12 radigt bidrag (våldsironi) sen så bestämmer domar-crewn vilka som ska gå vidare. Visar det sig att inte 16 stycken skickat in bidrag när deadlinen kommer så låter vi den vara uppen ett tag till tills vi fått in tillräkligt med bidrag!

Regler
Reglerna är enkla. Språket ska vara svenska men det är tillåtet att rimma på engelska ord om rimmet är ett svenskt ord. Även att om man tar sig vidare till semifinalen / finalen så ska man hålla sig till Topcien som vi kommer utdela.

Vad blir topicsen?
Topicsen röstas fram när det blir dags för topicbattle utav oss domare. Vi kommer försöka anpassa topcisen efter hur skrivaren skriver, hur han bygger sina texter etc. så det blir BRA och INTRESSANTA battles.

Syfte
Att Whoa.nu börjar höjja sin standard, att bra skrivare möter bra skrivare. Att det kort & gott blir svin-feta texter upplagda eftersom just nu är det relativt få bra battles upplagda här på whoa.

Pris
Inget pris i första tävlingen. Blir tävlingen populär så kommer det troligtvis att startas en del.2 och där kommer pris förekomma om så blir fallet.

Domare
Vi kommer titta på rimstrukturen, raduppbyggnaden, hurvida man håller sig till topicen, punchlines eller om man är nyskapande.

Domarna är följande hittils
Anikken
Fegon
(söker 1 till domare, maila in om du är sugen på att vara domare i Whoa Knockout)

//Mvh Anikken & Trueballa