I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Att få sin träning avbruten/nedstängd.

Vår Hiphop - Breaking

   

2004-03-19 08:55

Att få sin träning avbruten/nedstängd.

Kommer ihågf näer jag var typ 18 och vi bruka träna i en gympasal i gbg, innan oss var det mellanstadie elever som spela fotboll i samma sal och dom kunde vara över 40 tycken och deras farsor gick in där med ytterskor också.

när vi kom dit efteråt så låg det självklart massa choklad papper, smuts,småsten och tomma MER-flaskor överallt men vi tänkte "jaja, vi putsar rent en golvyta som vi kan köra på bara.

När vi kört en stund så kom en vaktmästare in asarg och hota med att ta nyckeln ifrån OSS för att att VI hade skräpat ner med grus och godispapper i hela salen !
Vi förklarade några gånger att det var 40 + smågrabbar och deras farsor som hade fotbollsträning i salen INNAN vi kom dit varje lördag och efter en stund så tyckte vaktis att det verkade logiskt att dom trots allt var ansvariga för nedskräpningen.

Slutet gott, allting plopp.

Hip-hop is still cool at a party. But to me, hip-hop has never been strictly a party; it is also there to elevate consciousness. -Saul Williams