I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Regler för forumet Beats

Vår Hiphop - Beats

   
Admin

2010-08-28 16:16

Regler för forumet Beats

1 - Använd en lämplig rubrik
Välj i rullisten om det du postar är ett freebeat, till salu eller om enbart kritik önskas. Döp sedan tråden efter formatet "Producent - titel". Detta för att forumet ska bli mer överskådligt. Allt annat, så som: "tungaste beatet på Whoa", "Skönt beta", "underbart piano beat" och liknande kommer resultera i att er tråd tas bort och ni får skapa om den med rätt titel.

2 - En tråd
Har du flera beats att posta på samma gång, ta det i en tråd.

3 - Gällande kritik
Om du ska ge kritik, kom med konstruktiv kritik. Ingen blir bättre av att höra "DU SUUUGER, DÖ". Säg vad som kan förbättras istället.

Var också beredd på att få kritik om du lägger upp något i forumen. Börja inte tjafsa med folk bara för att du tycker att du fått dålig kritik, ta åt dig istället och visa dem att du blivit bättre till nästa gång. Om du nu blottat dina kunskaper offentligt så tro inte att kritiken kommer att vara ensidig.

4 - Uppningar
Uppa inte din tråd onödigt mycket, är ditt alster så pass ointressant att din vänner knappt orkar skriva "fett bra" är det kanske dags att beatet inte får mer uppmärksamhet. Vad som anses som onödigt mycket blir i slutändan moderatorernas bedömning men en tumregel kan vara att inte upp den mer än tre gånger.

Uppa inte heller flera gamla trådar på samma gång. Vi vill helst inte se att en producent tar upp större delen av förstasidan. Om du har flera beats har du förhoppningsvis lagt dom i en och samma tråd. Och då är det inget problem. Två aktiva trådar (av uppningar) känns okej, men blir det fler finns risken för låsning. Men även här gäller moderatorernas bedömning.

5 - Programvara for skapande av beat
Om du känner att du rent ut måste ha reda på vilket program någon använder så ta kontakt med denne privat. Om du måste ta reda på vad femtio personer använder för program, gå till forumet Producenter & DJs där det säkert finns fem trådar uppe som behandlar ämnet.

7 - Söker du samarbeten?
Söker du efter en producent är detta fel forum. Detta forum är till för att producenterna ska droppa sina beats. Är du ute efter det är forumet Samarbeten det du letar efter. Glöm då inte att lägga med en audio så folk kan höra vad du går för. Gör du inte det kommer ditt inlägg tas bort. Producenter vill inte slänga bort sina beats på folk som inte kan rappa. Så i korthet: Tigg inte beats!

8 - Inga tävlingar i det här forumet
Vi tillåter inga tävlingar i det här forumet, de får tas i Producenter & DJs istället. Se reglerna där för vad som gäller för tävlingar.

Även de allmänna reglerna för Whoa gäller i det här forumet, dessa går att läsa här.