I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

EB - Dilla Tribute EP/Beat-Tape!

Vår Hiphop - Beats

   

2010-02-11 22:50

EB - Dilla Tribute EP/Beat-Tape!

Tjena allihopa!

Som många vet så igår (10 Februari), för 4 år sedan, förlorade vi en av hip-hopens bästa producenter. Nämligen James Dewitt Yancey a.k.a J Dilla eller Jay Dee. Man kan säga mycket om Dilla men jag vill gärna hålla det kort genom att säga att han var en väldigt kreativ och talangfull ung man som dog alldeles för tidigt! Ni som tidigare inte hört Dilla borde kolla upp lite av hans grejer, ni kommer inte att bli besvikna!

J Dilla har länge varit en av mina största inspirations källor, och även min favorit producent! Därför har jag valt att göra ett litet projekt i form av en EP, i hans ära! EP'n, eller Beat Tapet, innehåller 4 beats var jag samplat kända J Dilla samplingar (Dilla-heads kommer känna igen det!). Jag började med det i söndags (7 Februari, på Dillas födelsedag) och höll på med det tills igår, idag har jag gjort covret och nu släpper jag projektet till allmänheten! Jag hoppas ni gillar det och att några blir intresserade av Dillas arbete!

Ni kan antingen ladda ner EP'n här:

Länk till http://usershare.net/ynubbexztxpe

Eller genom min myspace, var ni även kan höra mina andra grejer!

Länk till http://www.myspace.com/ebprodbeats

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.