I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Bum Bill: 8 funkiga beats säljes

Vår Hiphop - Beats

   

2005-12-03 18:38

Bum Bill: 8 funkiga beats säljes

Bum Bill slår upp portarna till sin beatsbutik och säljer åtta av sina produktioner till er!!

Du kan provlyssna här: http://www.soundclick.com/idiitbeat

Det är samplade beats vi snackar om. Jag arbetar på det viset att jag blandar både loopar och uppklippta samplingar från många olika låtar i mina beats. Influenser är t ex RZA, Pete Rock, Rjd2, El-P, MF DOOM, Jay Dee, m fl.

Utgångspris är 500 kr styck . Är det flera spekulanter på samma får ni lägga bud (50 kr lägsta bud). Det låter kanske lite mycket men tänk då på att jag lagt ner mycket tid och arbete på varje enskild produktion. Du får naturligtvis själv bestämma hur du vill ha beatet arrangerat/klippt. Dessutom bjuder jag på mixning av acapellan utan extra kostnad om du så önskar.

Betalning sköts så att rätt summa sätts in av dig på mitt bankkonto och därefter skickar jag en CD-r med beatet till dig via post, alt. en wav/mp3 över msn eller yousendit. Bor du i Stockholmsområdet kan vi styra upp ett möte och sköta betalningen kontant istället. Du behöver inte oroa dig för att jag skulle vara oseriös, jag har haft den här användaren i nästan 5 år och vill inte gärna bli bannad nu :)

Och vem är jag då? Har bland andra arbetat med Mickelito (resulterade i en låt som finns i Whoa's mp3-arkiv, "Om jag var tjej") och den spanska gruppen Demasiado D , vars kommande album jag medverkar på med två låtar. För närvarande arbetar jag med rapparen Apart och hans kommande demo.

Undrar du något är det bara att skicka ett meddelande till mig. Vi hörs ;)

Urbanized Konfusion ute nu!
http://www.myspace.com/scissormenmusic http://www.myspace.com/bumbillbeats