I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Dekovs battleturnering 4

Vår Hiphop - Battle & Cypher

   
Arrangör

2013-06-18 23:12

Dekovs battleturnering 4

Hej. Har sedan 2011 haft turneringar i audiobattle online där man dissar varandra. Har inte varit något seriöst dock. Haft 3 innan, en tag team och 2 styck 1 vs 1 turneringar som ni kan hitta här: http://https://www.youtube.com/user/QweetyDekov/videos .

Nu tänkte jag starta något rätt seriöst med pris osv. Priset hittar ni i denna videon:

Nu blir det 1 vs 1. Man kan anmäla sig den 28 juni som senast. Den 28 börjar kvalet på 1 minut var på 2 och en halv vecka och skickar in till mig här på Whoa eller på Daniel Dekov Johansson@facebook. Dem 8 bästa går vidare och hamnar på youtubekanalen. Dem andra är ute. Sen lottar jag ut vem som ska mötas i rond 1 och det ska va en minut på 2 och en halv vecka och så går det så till finalen. I finalen får ni 3 veckor på er men det ska vara 2 minuter då.

Skriver detta snabbr och är trött så ställ gärna frågor eller lista ut själv. Admin på sidan får ändra tråd om den ligger fel osv.

Lycka till.

japp