I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Tagteam-Battleturnering, FINAL!

Vår Hiphop - Battle & Cypher

   

2009-09-15 17:07

Tagteam-Battleturnering, FINAL!

Goddag allihopa.

Nu är stunden slagen.. Den heta siluetten... Det är idag, det är idag det är dagen då allting kommer att hända.. DET ÄR IDAG... DOMEDAGEN.

Som ni troligtvis redan listat ut är det äntligen dags för final i den högst omtalade battletävlingen i lyricism.

Under denna tid tillsammans har vi varit med om mycket.. Domare har försvunnit spårlöst, deltagare har lämnat walk over, och vi har till och med lyckats bli utskällda av självaste Oracle.


Hur som helst, i denna finalomgång kommer det se ut som så att det är två stycken ronder!

Vi börjar med att både Beastmode och Unfuckwithables skriver 16 töönga rader var om varandra, och till att göra det har de fram till SÖNDAGEN DEN 20:E SEPTEMBER KLOCKAN 23:59

När bägge lagen då skickat in sina bidrag kommer domarna att bedöma ronderna som i alla andra omgångar, den enda skillnaden kommer vara att de inte läggs upp!

FÖR, i rond två kommer lagen att få svara på respektive lags första bidrag. Och då ska ni se att det kommer löna sig med flips. För flips är flippin' sweet.


Kontentan av detta är att efter rond ett lagts upp här kommer finallagen att få en ny deadline, t.ex veckan därpå (med stor reservation för ändring). När den deadlinen har gått kommer vi få reda på domarnas bedömningar för bägge ronderna.

Det lag som då plockat på sig flest av domarnas röster i bägge ronderna vinner denna prestigefyllda turnering. Om det visar sig att lagen plockat på sig jämt antal röster efter bägge ronderna kommer domarna istället räkna på både rond ett och två samtidigt.

Här är den klassiska bilden:I domarpanelen sitter, för de som inte redan visste det;

Killerzteve
Omen22
App


Det domarna bedömer texterna efter är, i förstahand;

- Slagkraft i dissarna
- Rim/rimscheman
- Originalitet/kreativitet
- Relevans

I andra ronden kommer som sagt domarna även att spana efter schyssta flips.

OBS!! ALLA BIDRAG SKALL SENAST VARA INLÄMNADE SÖNDAGEN DEN 20:E SEPTEMBER KL. 23:59!!


(Inlägget ändrat av Killerzteve 2009-09-15 18:22:38)

(Inlägget ändrat av Killerzteve 2009-10-03 16:01:43)

Blunted in stockholm