I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] NicoelRico - Hej (Svar till Von Simon)

Vår Hiphop - Audio & Video

   
Rappare

2010-05-17 17:18

[Audio] NicoelRico - Hej (Svar till Von Simon)

Okej notera detta nu; hade jag haft studio utrustning hade denna varit klar i lördags, nu har jag inte det, så jag gjorde den med min headset mick, därav ljudet.
Tycker att han är lite barnslig som inte tål den kritik jag ger och sen från ingenstans skickar iväg en diss o grejer.
It is what it is.

http://www.speedyshare.com/files/22481772/NicoelRico_-_Hej.mp3


vem e denna fucking shunon att klaga på min bild?
bara för att min myspace har mer plays än din? Hade ett samtal, anyways kartellen vill ha tillbaks deras mothafuckin guntalk mayn. Drick mjölk din tönt och håll käften, snubben sitter i ett annat land och säger att jag spelar bakom skärmen? Är denna killen ett skämt? Hypesökarn som troligtvis kommer dissa 50 cent. Det var nämligen på det viset jag fick reda på hans namn, han dissade Dekan och trodde seriöst att han vann.
Jag vet att det svider, men denna tattaren har snott sitt halva namn utav slaktaren på lidl, du var för kass back home så du rymde till chile.
Öppnade ett företag, jobbar så jävla mycket day n night, men tydligen inte tillräckligt för du e som alla fitter som söker hype.
Så du känner folk i min stad? Fan va coolt, 10 papp för ett enda cut, jag ger fem för att se ditt bitch ass popped. Så som du behandlar folk för deras kritik, betyder att din rap e som din mun, full av skit.

Ha det gött!

Tears of Liquor EP
https://soundcloud.com/nicoelrico/sets/tears-of-liquor-ep