I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video]Chisue - Kiss the sky(officialvideo)

Vår Hiphop - Audio & Video

   

2010-01-01 23:55

[Video]Chisue - Kiss the sky(officialvideo)


Dessa 2 bröder(Camaleon & CKZ) bildar den talangfulla duon Chisue. De kallar sig Chisue då de har sina rötter i chile men är uppväxta i Sverige. Med smarta och katchiga melodier/texter lyckas de blanda house och elektronisk musik med Reggaeton.
Chisue har medverkat på olika festivaler/Nattklubbar samt modevisningar som b.la Loréal Studios, Southwest field festival mfl.

Just nu så lägger de ner sin musikaliska själ på sin första skiva "Chisue" som planeras att släppas maj, 2010 då de vill perfektionera sitt verk. Idéer är även öppna för collabs, om det skulle var aktuellt.

Musiken kommer vara en blandning av Reggaeton,House och Electro kryddat med dynamiska texter på Spanska, Engelska och Svenska. Chisue satsar på att göra något nytt och sticka ut ur ramarna. När allt idag låter nästan likadant är de inte rädda för att testa något nytt.

www.myspace.com/chillizkingizz