I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Efterlysning: Gör en ny FET låt med JULTEMA. Exklusivt för startsidan!

Vår Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-12-11 23:38

Efterlysning: Gör en ny FET låt med JULTEMA. Exklusivt för startsidan!

Hej på er!

Vid det här laget är det nog inte många som har missat Smötsiga Höndars låt "Smötsig Jul" som vi släppte som "Veckans mp3" på startsidan 2005.

Finns att ladda hem här: http://blog.whoa.nu/veckans-mp3-2005/. Tryck ctrl + f och sök på t.ex. "höndar".

Vi som ansvarar för "Veckans mp3" tycker att det vore jävligt kul om vi kunde lägga upp något liknande igen. Helt enkelt en bra och fyndig låt som får folk att garva och komma i stämning under juldagarna!

Vi vill därför be alla intresserade att spela in bästa tänkbara hiphoplåt med jultema och maila över den till [email protected]. Det är viktigt att ni inte skickar låten till någon annan än oss. Ni får alltså inte posta den i den här tråden eller någon annan tråd på Whoa, lägga upp på myspace, skicka till polare över msn osv. Veckans mp3 går ut på att släppa helt nya låtar som ingen annan har hört tidigare.

Vi kan inte garantera att vi väljer att lägga upp någon av låtarna som skickas in - det beror helt på om vi får in någon som vi anser är tillräckligt bra - men det kan väl vara värt ett försök?

I så fall kommer din/er låt att läggas upp torsdagen den 25/12. Alltså dagen efter julafton.

Vi ser gärna att du/ni skickar in din låt så fort som möjligt, då tiden är knapp.

Lycka till! :)

/Whoa-crew

(Inlägget ändrat av Oracle 2008-12-28 01:22:07)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!