I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Regler för forumet Utländsk Hiphop Audio & Video

Utländsk Hiphop - Audio & Video

   
Admin

2011-04-13 13:20

Regler för forumet Utländsk Hiphop Audio & Video

1 - Trådarnas rubriker
När du skapar en tråd anger du om den innehåller en video- eller audiolänk och namnger sedan tråden i formatet "Artist - Låtnamn". Detta för att forumet ska bli lättare att överblicka. Finns inte denna information i din rubrik kan den komma att tas bort.

2 - I detta forum är det endast musikstycken som ska postas!
Det som postas i Utländsk Hiphop Audio & Video ska självklart innehålla musik, dvs renodlade musikstycken i audio eller videoformat. Det är givetvis okej med videos där en person freestylar, men videos/audios med majoriteten snack och minoriteten musik kommer flyttas till svensk hiphop allmänt, webbsidor eller plockas bort.

3 - "Kan nån skicka låten?"
Det är inte längre tillåtet att be folk skicka låtar som du vill ha, helt enkelt p.g.a. att folk verkar ha svårt att skilja mellan lagligt och olagligt material. Alla låtletartrådar kommer därför att slängas, oavsett om det handlar om lagliga eller olagliga mp3s. Att be folk skicka piratkopierat material kommer ge alltifrån ett bortrensat inlägg till en livstidsban. Helt beroende av hur störande inlägget uppfattas.

Även de allmänna reglerna för Whoa gäller i det här forumet, dessa går att läsa här.