I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

K-DEF is BACK... och bättre än nånsin!

Utländsk Hiphop - Allmänt

   

2011-07-25 13:34

K-DEF is BACK... och bättre än nånsin!

K-Def är producenten från New Jersey som lacat mängder av klassiker åt artister som Lords Of The Underground, Tragedy Khadafi, LL Cool J, ODB, Ghostface Killah, Theodore Unit, KRS-One, Lord Tariq samt jobbat extremt nära Marley Marl. på senare år har det varit lite tystare kring honom, han har släppt två instrumentalplattor med unreleased instrumentals från '90-talet som visserligen båda var jävligt vassa men nu har han signat med Redefinition Records (där b.la. Damu The Fudgemunk och Kev Brown är signade) och saker börjar definitivt röra på sig igen.

Hans nya 7" singel går nu att beställa via Fat Beats och Redefinition Records och innehåller tre spår, och jag kan lova att det är helt fantastiskt material. på A-sidan ligger en unik flipp på Pete Rock & CL's klassiska "For Pete's Sake" och B-sidan finns den helt jävla sjuka "Time's Change" som finns att tanka gratis som smakprov och som förmodligen kommer få er att vilja köpa skivan på studs haha.

lyssna på låten här, där även länkarna till pre-order sidorna finns:
http://claaa7.blogspot.com/2011/07/k-def-times-change.html


följ även claaa7.blogspot.com för mer exclusive K-Def shit, sedan "Time's Change" har jag postat the unreleased World Renown albumet (World Renown var K-Def och Marley Marls två respektive kusiner) och ett antal hard-to-get white labels. K-Def har även ett nytt album på G med en artist jag inte kan avslöja ännu men från det jag har hört kommer det blow peoples miinds!!!

http://www.claaa7.blogspot.com
^^ nyheter, recensioner, grymma tapes, m.m., uppdateras dagligen ^^