I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Eminem gästar Lil Wayne's nya album

Utländsk Hiphop - Allmänt

   

2009-11-30 16:19

Eminem gästar Lil Wayne's nya album

Eminem dyker efter mycket om och men upp på New Orleans-rapparens nya album "Rebirth" Lil Wayne har tidigare försökt att få till ett samarbete med Eminem genom att säga att Detroit-giganten är rädd för att vara sida vid sida med honom på en låt (Wayne räknar inte Forever som ett riktigt samarbetsprojekt). Nu har hans dröm äntligen uppfyllts. Young Money-chedfens nya album "Rebirth" är klar till att släppas den 22 december och ett av spåren gästas av Eminem, "Drop The World"

Trots "dissen" från Lil Wayne då han menade att han hade fått avslag från Eminemn efter att hade skickat en låt till honom så berättade 8 mile stjärnan till XXL tidigare i år att Lil Wayne är en av de rappare som ger hopp till rapscenen.

-"Utan att nämna några namn så anser jag att hiphop har gått ner dig. Och det ganska snabbt, under de tre senaste åren verkar det som om alla bara bryr sig om refräng och beat. Ingen tänker på innehållet. Men med det nya T.I albumet och Lil Wayne´s "Tha Carter III" så ser framtiden mycket ljusare ut."

Rebirth´s Tracklist:


1. American Star ft. Shanell
2. Prom Queen ft. Shanell
3. Ground Zero
4. Da Da Da
5. Paradice
6. Get A Life
7. On Fire
8. Drop The World ft. Eminem
9. Runnin ft. Shanell
10. One Way Trip ft. Kevin Rudolf
11. Knockout ft. Nicki Minaj
12. The Price Is Wrong



Saxat från Kingsizemagazine.se