I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

skön kommentar från ginza!!!!

Utländsk Hiphop - Allmänt

   

2005-01-01 00:08

skön kommentar från ginza!!!!

ville bara framföra glädje med denna fula kommentar från ginza om TI:S platta!!

hahahaha

Sydstatsrapparen T.I. har etablerat sig riktigt bra med skivorna "I'm Serious" och "Trap Muzik". "Urban Legends" är T.I.'s mest personliga skiva hitills. T.I. kallar sig kungen av
sydstatshiphop vilket retat en del. Under året som gått sedan "Trap Muzik" kom har han bland annat bråkat med rapparen Lil' Flip. Han har även hamnat i klammeri med rättvisan och fick en villkorlig dom, men hittar han på något dumt åker han in i kurran i tre år.
På "Urban Legend" finns de hårda spåren och de eftertänksamma. En av höjdpunkterna är "Freak Though", med Pharrel som gäst, där T.I. bekänner sin kärlek till en riktigt snuskig flicka . En annan höjdpunkt är bounciga "Bring 'em Out", producerad av Swizz Beatz. T.I. har bra backup hela vägen. Lil' Kim, Nelly, Das Dillinger och Trick Daddy gästar också. Och sådana som Scott Storch, DJ Toomp och The Neptunes bidrar med sköna beats.