I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Vendetta] Whoa tippar andra omgången av Vendetta

Svensk Hiphop - Battles

   
Admin

2012-08-22 09:32

[Vendetta] Whoa tippar andra omgången av Vendetta



Tidigare i år kändes det nästan overkligt avlägset rent tidsmässigt, men nu har vi redan kommit så här långt. Den första omgången av battleturneringen Vendetta (som presenteras av The Ring Battles och The O-Zone Battles), tillika åttondelsfinalen, har för länge sedan varit och turneringen ångar därmed bestämt vidare och nu har vi alltså anlänt vid nästa hållplats: kvartsfinalen. Åtta av de 16 ursprungliga deltagarna har gått vidare och framför oss väntar nu fyra riktigt intressanta drabbningar vilket för med sig ångor av spänning, nervositet men självklart även en stor portion glädje.

Kvarten utspelar sig nu på lördag i Linköping på Pitch Black (Ågatan 25) 21.30. Missa inte fortsättningen på den här resan och var med och bevittna vilka fyra rappare vi kommer att kunna se i turneringens näst sista steg, den hedervärda semifinalen!

Självklart kommer Whoa-redaktionen att tippa kvartsfinalen (på samma sätt som vi tippade åttondelsfinalen), ett sätt för oss att lugna nerverna en aning och få utlopp för det oerhörda battleintresse redaktionen besitter. Som vanligt har vi ett pris i potten som den med flest rätt erhåller, denna gång Kjell Kraghes sällsynta Kustens glade kavaljer från 1979 (på vinyl).

Trevlig läsning!


Läs hur Whoa tippat kvartsfinalen här och fortsätt sedan diskutera här i tråden: http://blog.whoa.nu/2012/08/22/whoa-tippar-andra-omgangen-av-vendetta

(Inlägget ändrat av mfs 2012-08-22 09:37:17)