I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video Battle] Big O vs Onkel Fix **Basementality Battles**

Svensk Hiphop - Battles

   

2012-07-29 18:17

[Video Battle] Big O vs Onkel Fix **Basementality Battles**lol @ publiken. var ännu värre där, critical fick klippa bort när de började skrika "big-o, big-o big-o" mitt under fix's vers.

**RÖSTA HÄR: http://infininety.com/battles PÅ VEM DU TYCKTE VANN**

(Inlägget ändrat av Oracle 2012-07-30 13:23:10)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-07-29 18:38
Djur
B
Rappare

2012-07-29 18:42
Kan inte göra mer än att hata publiken, fyfan så vidriga!
fosho
Rappare

2012-07-29 18:46
Alltså?
Utan snus i sju dagar försmäktar vi på denna ö! - Pippi

2012-07-29 19:10
Lame
 
Battlerappare

2012-07-29 20:24
borde kastat ut fittungarna längst fram innan andra ronden , förtstör ju fix hela momentum när han kickar å dom börjar jiddra för han drar nåt om araber bla bla
å ska leka häftiga , han dissar ju big-o ite några övertända attention whores. fan va lack man blir detta förstör ju hela battlen mer än va big-os kassa delivery gör.
JoaquinRoyale
Redaktionschef

2012-07-29 21:26
Trist att de var respektlösa.

Förstår om det inte blir fler gratis-events nu, då det uppenbarligen kommer dit folk som inte är tillräckligt intresserade. Dock så klart olyckligt då det finns fördelar med att ha det gratis.

Som jag såg att Critical skrev på facebook så kan ju även publiken försöka hjälpas åt och säga till dem som missköter sig. Det borde vara fler som vet hur man sköter sig än som inte vet det. Just i det här fallet kanske det inte var jättelätt dock med tanke på trängseln.
Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!
Admin

2012-07-29 22:11
Det är ju ganska svårt som person i publiken att säga till i ett sådant läge då hela gruppen där framme i publiken verkar vara ett kollektiv. Man borde stannat hela battlen och kört ut hela gruppen som inte kunde uppföra sig efter varningarna. Det är inte en konsert med 50 Cent utan en acapellabattle. Trist som fan att det skall balla ur så här och såg på youtube att det var oerhört mycket rasistiska kommentarer vilket är skittrist. Man borde stänga av möjligheten att kommentera där. Använd Whoa i framtiden som ni vill diskutera battles på en ordentlig nivå är mitt tips.

I övrigt om själva battlen. Onkel Fix tog den utan problem. Strongt att han lyckades hålla modet uppe.
 

2012-07-29 23:15
Hade Big-O med sig farsan eller vad är grejen?

Fan va kasst av publiken, vilka små fittungar verkligen!
trollolol

2012-07-29 23:40
Hahahaha, big o måste känna sig som dizaster..
 

2012-07-30 00:20
Basementality har nått sitt lågvattenmärke
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-07-30 04:07
För att de hade en battle med en dålig snubbe mot en bra snubbe och några i publiken var efterblivna? eller vad menar du?
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-07-30 07:28
Mfs-muppen

Trist som fan att det skall balla ur så här och såg på youtube att det var oerhört mycket rasistiska kommentarer vilket är skittrist. Man borde stänga av möjligheten att kommentera där. Använd Whoa i framtiden som ni vill diskutera battles på en ordentlig nivå är mitt tips.


Jag håller med. Vi borde censurera alla som inte tänker och tycker som oss, alla oliktänkande. Vi borde skicka ut alla rasister ur landet också!

Du har alltid varit en jävla pajas. En hel battle, som jag och många andra sett fram emot, förstörs av ett gäng snorungar. Hela battlen blev förstörd, även om det fanns ett par sköna rader från Big-O. Trots det så sitter du där med dina jävla glasögon och gnäller om rasister på Youtube.

Gå och kasta blod på nån djurbutik eller nåt din fjolla

 
Admin

2012-07-30 09:32
karim: Menar självklart inte att man skall stänga av hela funktionen på youtube utan i youtubetråden. Du menar på allvar att du tycker den nivån som är till det klippet är ok?

Den är typen av kommentarer kan jag aldrig acceptera och kommer tas bort från Whoa:

Släng ut? äckliga svartskallar som suger på liten negerkuk.


Förstår i övrigt ingenting av ditt inlägg. Jag har aldrig sagt att man skall tysta oliktänkande.
 

2012-07-30 10:13
Mfs: Men du är så typiskt vänster, sån där akademiker som gnäller över saker utan att ha någon som helst analytisk förmåga överhuvudtaget. Jag ser människor som dig varje dag och jag blir lika irriterad varje gång.

Det är som när invandrare har begått uppmärksammade brott, då ska det helt plötsligt arrangeras demonstrationer mot rasism. Se på gubben som blev misshandlad av ett gäng småttingar här i Sverige, han blev en grönsak. På grund av det ska det demonstreras, återigen, mot rasism i den kommunen. Gärningsmännen var invandrare och offret var svensk förövrigt.

Min poäng är att det ska hela tiden gnällas över rasism när det är antingen helt irrelevant eller finns viktigare saker att diskutera. Om nu vänsteraktivister kan diskutera dvs, visselpiporna åker väl fram så fort någon ska säga något. ;)

Och ja, nivån är ok. Jag skiter fullständigt i om en Youtubekommentar säger "jävla svenne", "jävla blatte", "knulla din mamma", "Sieg heil" eller "alla svenskar saknar kön". Det är bara småkids utan någon som helst samhällsorientering och du som 26-åring borde vara mogen och intelligent nog att se över sådana banala kommentarer.
 
Manager

2012-07-30 10:17
Big O rullar med ett fett entourage och alla skiter på sig, haha!

Det är uppfriskande med en publik som låter lite till skillnad från andra battles där publikreaktionerna består av golfapplåder och nån som skriker "Skogås" i bakgrunden.

Big O vinner enbart för att han vet att han vinner.
Redline!
Admin

2012-07-30 10:24
karim: Jag skulle inte klassa mig själv som vänster för det första. Tycker inte att antirasistiskt arbete skall behöva ha en politisk färg.

Jag har inte demonstrerat på flera år och känner inte till det fallet du tar upp specifikt.

Jag tycker det är ganska relevant att diskutera rasism när folk går in och skriver sånt skit som de gör på youtube. Saker som folk faktiskt tycker. Och det är inte småkids som skriver de där kommentarerna. Det är ganska utbrett uppåt i åldrarna med skulle jag tro. Dvs. det finns vuxna människor med de åsikterna. Det tycker jag verkligen är en relevant diskussion.

Däremot att du kallar mig fjolla, fjant och kille med "jävla glasögon". Men jag antar att jag som 26-åring skall vara mogen och intelligent nog att se över sådana banala kommentarer från småkids som du.

 

2012-07-30 11:20
hahahahahahaha big-o knäcker...

2012-07-30 12:48
?**RÖSTA HÄR: http://infininety.com/battles PÅ VEM DU TYCKTE VANN**

...vill nån snäll admin kanske inflika det i toppinlägget med?

ska skriva en text om rasism inom svensk hip hop, nu när svensk hip hop blivit så "allmänt" eller vad man ska säga, så brett


....och sen blåsa lite i min visselpipa?

2012-07-30 13:52
Har hört att du bara har hundvisselpipor Critical :D
http://www.twitter.com/michaelcrackson

2012-07-30 14:46
Basementality blivit liiiite för views-kåta nu? Riktigt låg kvalité på Big-O...

Kvalité framför kvanititet varje dag! Tur att det fortfarande finns seriösa ligor kvar såsom The Ring och O-Zone battles!
 

2012-07-30 15:21
Jag tror att vi har nått botten av atlanten.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-07-30 17:55
Tycker att Onkel Fix gjorde det riktigt jävla bra. Big-O är ganska rolig men inte så bra rader men har väll någon skön rad.
Onkel Fix är nice och tror det kan bli ngt grymt av honom. Hoppas på honom, men skit i sådana här matcher. Onkel vs Kallebalik vore nice.
Geni

2012-07-30 18:03
Vill även säga propps till Big-O som verkligen försökte få ungarna där framme lugna. Kul att se faktiskt, tycker Big-O är skön och rolig och har några softa rader haha.
Geni

2012-07-30 19:42
rätt lågt av publiken menmen, tycker Onkel är duktig faktiskt. Big-O är bra stå upp komiker och skrattade mig av stolen då han sa han skulle bjuda publiken på kebab för att få dom sluta

annars tummen ner för klippet

fridens
bättre vara ökänd än okänd

2012-07-30 19:49
Vill även säga propps till Big-O som verkligen försökte få ungarna där framme lugna.


Exakt. Soft gjort!

Onkel vann dock.
Ålltzen, Växjö, Bremen.

2012-07-30 19:53
pinsam public. dock big upp till big-o som ville få dem att hålla keften när onkel fix körde sin grej. onkel verkar försöka få en match mot armin med några slängda dissar.

skulle bli kul o se dem mot varandra i nästa upplaga, skulle nog bli ganska jämnt.
du är lika värd som bubblorna i min spottloska

2012-07-30 19:57
Tycker det är skittråkigt att publiken präglar battlen som den gör. Detta gör ju inte direkt att folk blir mer sugna på att arrangera åldersfria events som det ändå verkar finnas ett intresse efter bland många unga fans.

Sen tycker jag att det är bra att lägga upp den. Delvis för att det fanns kvalité i en hel del av materialet som framfördes, för att rapparna lagt ner tid på detta i förväg och på nått konstigt sätt kanske det får en effekt av att folk håller käft, mvh optimisten. Hur som helst så hade nog folk velat att Critical skulle lägga upp den om han hade sagt att han inte ville.
http://www.twitter.com/michaelcrackson

2012-07-30 20:57
jävla muppar i publiken fyfan. blattar, svennar, gulingar eller vad som helst, spelar ingen roll. skäms ni inte?

var själv på plats och drog efter 1 minut. dels för att det var en helt värdlös lokal och pissvarmt samt att man inte hörde ett skit längst bak. pallar dock inte såga basementality eftersom det är ett gratis event men man kan ju enkelt konstatera att såna här grejer fungerar inte i fortsättningen.
hets, stress, fest!

2012-07-30 20:58
onkel är duktig och big-o är rolig btw!
hets, stress, fest!

2012-07-31 02:25
fullt av invandrare som förstör så fort någonting är gratis.. Lägg ner och kör dessa keffa rappare! verkar som att folk vänder Basementality ryggen mer och mer..

2012-07-31 02:58
fullt av invandrare som förstör så fort någonting är gratis..


blev du medlem bara för att få säga det där?
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Producent

2012-07-31 08:11
Djur!
 
Rappare

2012-07-31 11:07
grym publik!
Hör av dig om du vill få sin singel/skiva på Spotify!

2012-07-31 11:51
" Din finne där ser ut som en liten myra, jag kör ps3 du kör nintendo 64 ".....

Publiken: WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...


Eh? va?
Var detta något skämt eller?
Http://www.twitter.com/UVPMacke

2012-07-31 12:42
Bmtb for life, haha! No disrespect. Detta är första battlen som sett ut såhär. Visst var det tråkigt men det lär inte fortsätta såhär. Onkel tog den! men Big-O hade roliga rader faktiskt:)
Rappat skitlänge.

2012-07-31 12:43
med det sagt, menade jag att folk INTE vänder Bmtb ryggen mer och mer.. det tror jag är felaktigt påstått faktiskt.
Rappat skitlänge.

2012-08-01 03:18
okej, jag glider in på whoa, ser att det släppts en ny battle, jag tänker shit va nice nu har jag något att fördriva tiden med ett tag.

Onkel fix har jag hört förr, Big O visste jag inte vem han var överhuvudtaget.......
Tänkte detta kan vara helt okej, startar klippet eventet drar igång , jag får ett sne flipp och vill slänga datorn i väggen av dessa orsaker


1 publiken är skapligt pinsamma

2 Big O???? hela han är ett stort jälva BIG ooooooooooh, o nu menar jag inte på det bra sättet.

slog av efter första ronden...

Big upp till Onkel Fix iaf som stod ut med att både lyssna på publiken och den andra sopan.
 

2012-08-02 23:50
Big-O är den enda som inte kan rimma men som fortfarande är skitskön att lyssna på. Onkel Fix gör det så jävla bra trots publiken alltså
Lyricist

2012-11-02 19:27
Förstår inte denna alls :(
 

2012-11-03 03:09
fullt av invandrare som förstör så fort någonting är gratis..


blev du medlem bara för att få säga det där?

Ja det såg du väll eller spelar du bara dum eller?!