I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Event] VENDETTA: En dag kvar!(info)

Svensk Hiphop - Battles

   
Arrangör

2012-06-29 10:54

[Event] VENDETTA: En dag kvar!(info)

Nu är det bara en dag kvar tills det smäller! Därför tänkte vi i Vendetta passa på att gå ut med lite info så att alla battle-supporters vet vad som gäller.

* Vi börjar kvällen med insläpp 19.00. Har du tidigare varit på ett battle-event vet du säkert att det ofta dröjer en timme eller så tills första battlen börjar, så kommer det inte vara denna gång. Tänk på att vara i tid om ni inte vill missa några battles, vi har ett tajt schema och kommer sätta igång den första battlen efter 20-30 min.

* Vi har haft förköp av biljetter på http://www.babelmalmo.se under några veckor nu och det har vi fortfarande. Det är riktigt kul att se att så många köpt biljetter så fortsätt med det.
Nu har vi även lyckats ordna biljetter i dörren, så för er "spontana" personer är det nu bara att glida ner och köpa i dörren om andan faller på (det absolut säkraste är så klart fortfarande att förköpa).

* Som vanligt tillåts ingen videofilmning under pågående battle, för vårt och ert bästa strunta gärna i att ta upp mobilen och filma, även om vakterna är snälla och trevliga så kommer dom vara stränga med videofilmning.

* Tänk på att rapparna har lagt ner mycket tid, tanke och energi på att förbereda sina battles, så visa respekt genom att inte prata under deras ronder, även om man pratar tyst så blir det ett problem för rapparna och de övriga som lyssnar. Men detta brukar aldrig vara ett problem på våra event men det kan alltid vara bra att påminna er alla.

Det är kul att se att så många medier uppmärksammat turneringen. Här kan ni se vad radio, TV och tidningar har att säga om Sveriges största turnering i detta formatet.

* I Måndags var Third Eye, Mr Cool och Grizzly på eftermiddags showen på Din Gata 100,6 och pratade Vendetta - http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2576

* I Torsdags hade TV4 ett inslag om Vendetta, Grizzly och Hyper blev intervjuade - http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_malmo?title=tv4nyheterna_malmo_19_14&videoid=2203131(01:45 in i klippet)

* Idag(Fredag) har både Sydsvenskan och City skrivit om Vendetta. City har Vendetta på andra plats över saker som händer i helgen och i Sydsvenskan skriver en SVT-journalist att det ska bli jättekul att gå till Babel och titta på 16 av Sveriges bästa battlare göra upp.

Hoppas att ni alla är lika hypade som oss arrangörer. Vi är övertygade om att detta kommer bli en legendarisk kväll.

/Vi i Vendetta(The O-Zone & The Ring)