I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Övrigt] Svensk battlescen hetare än på länge?

Svensk Hiphop - Battles

   

2012-06-11 22:59

[Övrigt] Svensk battlescen hetare än på länge?



Saxat från Whoa-bloggen:

Svensk hiphops battlescen skiljer sig egentligen inte från andra marknader i samhället. Det är inte alltid varan med bäst kvalitet som säljer mest och bäst, utan ett starkt varumärke kan räcka långt. En bra förpackning. En smart kampanj. Eller bara känslan av någonting nytt.

Det har gått några veckor sedan Sebbe Staxx battlade mot Allyawan i Basementality Battles. 17 dagar, eller översatt i Youtube-siffror över 180 000 views. Hundraåttiotusen visningar. Mig veterligen måste det vara ett rekord då det kommer till den svenska battlescenen och det märks att battlen fått genomslag. På internet höjs många röster kring den. Vissa menar att Allyawan vann, andra säger Sebbe Staxx. Andra säger att det var en dålig battle, att deltagarna tappade bort sina rim och det var en låg nivå. Att det finns bättre ordkonstnärer med vassare punchlines....


Klicka här för att komma till inlägget!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.