I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Event] New Bloods!! Vill du battla? Här är din chans!

Svensk Hiphop - Battles

   

2011-10-19 11:31

[Event] New Bloods!! Vill du battla? Här är din chans!

Det är många som vill få en chans att vara med och visa vad dem går för på våra events, så nu gör vi ett nytt 'New Blood '-event innan nästa stora event (som kommer vara i slutet av november).

'New Blood' var ett namn vi kom på när vi saknade benämning på "någon som battlar första gången och som inte varit erfaren rappare redan innan"... hehe... nytt blod helt enkelt.
För att scenen ska kunna växa så behövs det nytt blod, och man måste kunna få visa sig utan att stå framför hundratals personer med en enorm press på sig första gången.

Så nu kommer det vara ett event för er. Det kommer alltså inte vara samma procedur som normalt. Det är inte för givet att det läggs upp på kanalen och det kommer inte vara lika mycket folk, det kommer helt enkelt vara mer avslappnat och man kommer inte ha allas jättekritiska ögon på sig.

Datumet kommer vara den 12:e november, det kommer vara i Stockholm, lokal och tid kommer meddelas senare, men det kommer vara i stan och under eftermiddagen.

Det kommer vara matchups som vanligt och vi måste göra något sorts urval så skriv lite om er själva och skicka material/klipp via länkar här i privat meddelande till mig på whoa.

Eventet är öppet för publik och deltagare i alla åldrar.

Lets go! /Critical

http://www.basementalitybattles.com/