I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

The O-Zone Battles: Season Finale VT @ Mejeriet/Lund 28/5

Svensk Hiphop - Battles

   

2011-05-17 22:59

The O-Zone Battles: Season Finale VT @ Mejeriet/Lund 28/5



Nu är det dag för säsongens sista event! The O-Zone presenterar stolt: Acke, Nicko Mack, P.J, Henry Bowers, Dimorf Metrik, Mister Tom, Pziclone, Spakur, Martin Zamora, Grizzly, O-Hund, Mr Cool, Charron (tillsammans med hemlig gäst) Jimmy Pistol, Nomad, Michael Crackson och Sabotage!

Det som är extra speciellt med den här kvällen är att vi kommer att få besökare från Kanada. Charron och hemliga gästen som bland annat är kända för sina starka bidrag i Kanadas största battleliga, KOTD (King of the Dot), kommer att kriga mot Henry Bowers och P.J. i en engelskspråkig tagteam battle. Vi ska inte glömma att Acke och Nicko Mack tillsammans med nykomlingarna Mister Tom och Dimorf Metrik är debutanter i The O-Zone Battles! Utöver dessa battles har vi fem andra sammandrabbningar att se fram emot! Man kommer även kunna få höra DJ More-10 och Boom Bap spinna era favorit 12:or.


Line-up:
Acke & Nicko Mack vs Mr Cool & O-Hund
Charron & ? vs Henry Bowers & PJ
Martin Zamora vs Jimmy Pistol
Grizzly vs Nomad
Pziclone vs Spakur
Mister Tom vs Dimorf Metrik
Sabotage vs Michael Crackson

Var: Mejeriet/Lund
När 28/5, 16:00-21:00
Pris: 100 kr
Ålder: 18



Stort tack till det här eventets sponsorer - Medborgarskolan och Dirty Gorilla. The O-Zone anordnas i samarbete med Dubcnn, Digital Dirt, Mejeriet och Whoa. Se till att dyka upp om ni inte vill gå miste om en minnesvärd kväll!

www.dirtygorilla.se
www.dubcnn.se
www.kingofthedot.com
www.whoa.nu
www.kulturmejeriet.se
www.medborgarskolan.se
www.theozonebattles.com

(Inlägget ändrat av Perfektion 2011-05-18 23:04:14)

www.theozonebattles.com

Sugen på att delta? Ladda ner anmälningsblanketten på hemsidan och skicka till [email protected]