I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] TASQ – The Grind

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2013-02-10 20:01

[Video] TASQ – The Grind



Från Whoa-bloggen:

Gruppen TASQ, bestående av Poe Palmieri och P. Charmin, släppte i dagarna sin första officiella singel som kommer att ta plats på deras kommande mixtape Chapter One. Videon har fått närmare 50 000 views på mindre än en vecka, varav en majoritet kommit från USA.

Detta är två frispråkiga killar som njuter av livet och brinner för musiken. Musiken och framförallt hiphopen har varit en viktig del av deras liv och något de sysslat med sedan 15 års ålder. TASQ väljer att beskriva sig själva som ett målmedvetet gäng som tog sina drömmar, byggde sin egna studio och nu är här för att stanna. I samband med detta videosläpp startar de nu en ordentlig satsning, med ambitioner att släppa sitt första mixtape lagom till sommaren och därmed också boka in ett par spelningar runt om i Sverige.

I videon, ett projekt som gruppen själva har pusslat ihop, får vi en viss bekantskap och förståelse för vad medlemmarna personligen har gått igenom här i livet och vad som driver dem genom vardagen. Det är samtidigt en hyllning till alla ”ledare” där ute som vågar vara sig själva och satsar blod, svett och tårar på det de brinner för och håller nära.


Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!