I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Maqs - Stjärnfall

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2012-10-16 13:21

[Whoa Netplay] Maqs - Stjärnfall


Foto: Tobias Månsson
Cover design: Oscar Malmqvist

Från Whoa-bloggen:

Maqs är tillbaks igen med nytt material! Max Johnsson, som han egentligen heter, började med musiken runt 2004 och har sedan dess hörts i grupperna Max & Ceder (med Ceder) och SnickSnack (med Grizzly) samt på egen hand. 2009 debuterade han här på Whoa med soloalbumet Mångfald och två år senare följde även EPn Ända sen barnsben. Två släpp där den talangfulle skåningen visade att han var att räkna med inför framtiden, med sitt öra och känsla för såväl rap, sång, textförfattande och producerande.

Idag är vi glada att kunna presentera uppföljaren till 2009 års album, exklusivt för er besökare. Stjärnfall, som den nya fullängdaren heter, visar upp en artist som fortsatt att utvecklas men ändå inte tappat kontakten med sina rötter. Tio låtar, där de populära smakproven E du här för mig samt Stjärnfall, givetvis ingår. Lyssna, pumpa och sprid!


FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!