I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Acke - Jävligt äkta mixtape

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2012-06-07 00:22

[Whoa Netplay] Acke - Jävligt äkta mixtape



Från Whoa-bloggen:

Under mitten av 00-talet rappade Acke i gruppen 7 års olycka tillsammans med Steel och DJ Chrome. När gruppen sedermera lades på is runt 2007 valde Acke att lägga micken på hyllan ett tag. De nästkommande åren gjorde han endast ett par gästverser på diverse netplays och mixtapes. Runt 2010 började han dock göra eget material igen och släppte bland annat låten Wannabe brat som exklusiv mp3 här på Whoa. Den går att lyssna på här.

Idag ingår han i kollektivet Bara sådär från Skogås som även innefattar skogåsgrabbarna Diggi Dave, SvartVitt, Ditunes och Don Hoan. Under förra året kunde han ses en del på den svenska battlescenen men valde efter ett tag att fokusera mer på att göra musik. Han satte siktet på att släppa något samlat material och resultatet blev det här mixtapet med den lite ironiska titeln Jävligt äkta mixtape. Mixtapet har många gäster, bland annat flera medlemmar ur DBS, Penga’ Per, Nicko Mack, Narkimic, Cheek Eloheim med flera.

I samband med denna release släpps också en video till låten Klassiker som är en cover på Rascos låt Classic. Scratchen i låten läggs av TimBuck 1200. Videon är filmad och klippt av Critical.


FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!