I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] LPA - Vid vårt bord

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-11-13 14:20

[Audio] LPA - Vid vårt bord



Från Whoa-bloggen:

LPA är en hiphop-grupp från Varberg bestående av tre rappare/producenter (plus den nyligen tillkomna medlemmen Lil Mac som medverkar när tillfälle ges) som spridit musik till och från i åtta år, fylld av humor, bitterhet, djävulskap och självdistans. Efter att tidigare enbart ha släppt lösa mp3or jobbar de nu på sin första fullängdare. Så här säger medlemmen Alexander om gruppens sound och det exklusiva smakprovet i fråga:

"Genom åren har vi haft en väldigt blandad syn på hiphop, men på senare tid har vi äntligen hittat ett sound som vi vill kalla vårt eget. Det som definierar en låt från oss är tyngd och musikalitet. Även fast man ofta kan skönja inslag från klassisk boombap så vill vi snarare använda oss av mer melodiösa element. Vi fortsätter att utveckla vår stil och hittar hela tiden nya sätt att bredda oss på, detta utan att försöka låta som något som spelas på radio.

Låten vi skickat heter Vid vårt bord och beatet är skapat av mig, Alexander Molotov. Vi har även spelat in låten i vår hemmastudio och lagt elgitarren själva. Enligt oss själva är det en utav de fetare låtar vi producerat och det märks verkligen att vi närmar oss ett sound vi är bekväma i. Rapparna på låten är Alexander Molotov, Modesty Blaze och Zipper. Det arbetas i skrivande stund även på en video till just denna låten, den kommer förhoppningsvis att släppas innan årets slut."


Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen.

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!