I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Aktuell MP3] Goon4S feat. Chukk Rukkuz (Muddy Fatique) – Hit This

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-10-13 06:50

[Aktuell MP3] Goon4S feat. Chukk Rukkuz (Muddy Fatique) – Hit This

Från Whoa-bloggen:

Goon4s består utav de fem rapparna Antone Mecca, Fico One, Mr Math, Doubblears, Onederboy och producenten Rick Blaze. En grupp från Linköping som bland annat var i Paris i somras med End Of The Weak under världsfinalen, och som collabat med artister som Zeps (USA) Webbafied (USA) och Junk (Kanada).

När det kommer till medlemmarna så känner några kanske igen Antone Mecca och Mr Math för deras medverkan i den numera nedlagda gruppen RoopPeople. Den senare är även med och driver The Ring Battles och hostar dessa events. Fico One har också synts en del på den allt mer växande battlescenen, i både The Ring Battles och O-Zone Battles.

Under vintern kommer gruppen att leverera några musikvideor och någon gång 2012 planeras en platta för release.

På denna aktuella mp3 teamar killarna upp sig med den gode vännen Chukk Rukkuz från Muddy Fatique (emcees i ording på låten är Chukk Rukkuz, Fico One, Mr Math, Antone Mecca och Onederboy). Produktionen står i vanlig ordning Rick Blaze för. Håll till godo!


Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen.

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!