I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3 + Videopremiär] Johan Alander - Punkt

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-10-06 07:10

[Veckans MP3 + Videopremiär] Johan Alander - Punkt

Från Whoa-bloggen:

Låten Punkt är ledmotivet till Johan Alanders skiva/bok Punkt. En bok med en låt till varje kapitel. Eller om du hellre föredrar en skiva med ett kapitel till varje låt.

Johan slog igenom som 17-åring under namnet Sober och fortsatte sedan som en av frontmännen i gruppen Ismen. Skivan/boken Punkt handlar om resan dit, musiken och framgångarna men också missbruket och en dysfunktionell uppväxt. Låten Punkt sätter punkt och säger hejdå till missbruket.

Skivan/boken släpps den 17 oktober men finns redan nu att köpa/förhandsbeställa på Adlibris via nedanstående länk. Releasen kommer att vara på Storsjöteatern i Östersund den 17 oktober och Fryshuset i Stockholm den 20 oktober. Missa inte heller Johans medverkan som söndagsprofil i DN nu på söndag den 9 oktober, i “Efter tio” med Malou von Sivers den 12 oktober eller “Kärleksattack på svensk hiphop” den 13 oktober kl 19.00.

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen.



Video/redigering av Måns Hegevall
Musik: Robert Hallin, stämmor: Maja Wahlén, rap: Johan Alander

Köp/beställ nya skivan/boken Punkt här!

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!