I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Mfs That Hustla – Sönder mixtape

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-04-04 23:07

[Whoa Netplay] Mfs That Hustla – Sönder mixtape



Från Whoa-bloggen:

Efter många år som aktiv rappare, hiphopskribent och battlare har det blivit dags för debutmixtapet från Mfs That Hustla, eldsjälen från västkustens framsida som sedan en tid tillbaka är bosatt i Stockholm. Sönder mixtape var ursprungligen planerad att släppas redan 2007 men av olika anledningar rann tiden ur händerna för Göteborgaren, som här även valt att komplettera materialet med ett par nyare spår.

Mfs, eller Pontus Gustavsson som han egentligen heter, har gjort stora avtryck på den svenska hiphopscenen under sin tid i gemet. Redan som tonåring blev han chefredaktör på klassiska hiphopsidan Svenskunderjord.com och har de senaste åren varit engagerad i bland annat Dagensskiva.com, Come Clean Radio, Whoa.nu och Manifestgalan. Vid sidan av skrivandet har battletävlingar på Whoa (031 – Guttersnipers, Spikespitters) varvats med samarbeten med framgångsrika och talangfulla artister som Allyawan, Shazaam, Progress och Chukk Rukkuz.

Sönder mixtape innehåller 14 låtar inspelade mellan 2005 och 2010. Trots att skivan precis blivit färdigställd så är redan fler nya projekt i planering, så håll ögon och öron öppna.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!