I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Norlie & KKV släpper "Pressad av tid"

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2011-03-14 19:07

[Audio] Norlie & KKV släpper "Pressad av tid"

NORLIE & KKV UTSEDDA TILL "MÅNADENS ARTIST" AV MTV OCH COMVIQ MED SINGELN "PRESSAD AV TID"

Duon Norlie & KKV släpper nu sin singel "Pressad av Tid". En mycket välproducerad låt med vassa texter och ljuvlig sång som får hela svenska folket att sjunga med.

Norlie & KKV har precis blivit utsedda till "Månadens Artist" av MTV och Comviq. Det var faktiskt ingen mindre än Petter som rekommenderade dessa unga herrar för MTV.
Detta innebär att Norlie & KKV och deras nya singel "Pressad av Tid" kommer att presenteras på Comviq/Tele2s hemsida där deras kunder får ladda ner låten alldeles gratis och vinna biljetter till en stor spelning/fest de har tillsammans med Lazee i Norrköping. Det kommer även att rulla en TV spott flitigt på MTV samt en längre intervju med killarna som kommer att ligga uppe på MTVs hemsida. Lanseringen sker den 14 mars.

Förövrigt så släpper Norlie & KKV sitt debutalbum "En Stor Del Av Någonting" senare i år som gästas av bl.a Minaya, Timbuktu och Lazee.

För låt, intervju och behind the scenes besök : COMVIQs HEMSIDA


(Inlägget ändrat av Oracle 2011-03-14 19:37:04)