I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Arion – Eyes Wide Cynical

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-01-06 02:23

[Veckans MP3] Arion – Eyes Wide Cynical

Från Whoa-bloggen:

2011 är igång och "Veckans mp3" likaså, Whoas grundstomme där en bra låt – vare sig den kommer från en känd eller okänd hiphopartist – sätts i fokus under sju dagar. Något vi gjort i över åtta års tid nu, och givetvis tänker fortsätta med.

Denna vecka riktar vi därför uppmärksamheten mot Arion, en rappare från Lund som tidigare varit känd som kid B. Artisten, som idag är 20 år gammal, har skrivit texter sedan 13 års ålder, spelat in musik sedan 16 års ålder och håller just nu på med projektet The Remixtape, ett mixtape där han – som titeln antyder – kör över lånade instrumentaler. Utöver detta ligger även en del gästinsatser runt hörnet, däribland en spikad medverkan på det kommande släppet från Moonsplash Productions senare i år.

Eyed Wide Cynical är en helt ny, exklusiv låt från skåningen, producerad av Ghettoblaster (FR). Så här beskriver Arion den med sina egna ord:

Låtens tema är ganska öppet. Som titeln säger ger jag en ganska cynisk sida av mig själv, ett cyniskt perspektiv på livet och relationer. Den talar bland annat om hur jag känner: att jag ger så mycket mer än jag får tillbaka av vissa omkring mig, och hur vissa är i närheten när de är i behov av mig men sen när jag behövde stödet (ex. någon i familjen dog) var det inte många som dök upp. Låten speglar också hur jag känner kring att försöka slå igenom på den svenska hiphopscenen men inte har de rätta kontakterna etc.

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen.

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!

2011-05-10 19:09
(Street)video till låten!www.soundcloud.com/arionmusic