I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Vigge & Dirty D feat. Kapten Röd – Gamla dar

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-05-27 01:08

[Veckans MP3] Vigge & Dirty D feat. Kapten Röd – Gamla dar

Från Whoa-bloggen:

Vigge & Dirty D är två gamla rävar från Skåne som inom kort kommer att släppa ett mixtape bestående av ett gäng låtar från det senaste årets studiosessions i Don Carlssons studio i Lund. Projektet väntas vara klart nu i juni och kommer kort därefter att finnas tillgängligt för gratis nedladdning exklusivt här på Whoa.

Vigge har släppt skivor och mixtapes sedan sent 90-tal, till en början med grupperingen CRinc men på senare år mest med gruppen Kingsize samt på egen hand. Bland de lite mer kända verken hittas bland annat Kingsizes låt Den jag e, bärande på ett fint inhopp från den omtyckte veteranen ADL. Dirty D, i sin tur, har precis som Vigge gästat många mixtapes genom åren, men är kanske som mest känd för sin och Anels lokala sommarplåga Skåneresan som släpptes någon gång i början av 2000-talet.

Veckans mp3, Gamla dar, spelades in för precis ett år sedan i samband med att Kapten Röd bodde i Malmö. Låten är en försmak på det kommande mixtapet från Vigge & Dirty D och kan på sätt och vis även ses som en uppvärmning inför Vigges & Anels kommande westcoast-influerade album senare i sommar.

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!