I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Glidish – Dagdrömmer

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-05-20 06:28

[Veckans MP3] Glidish – Dagdrömmer

Från Whoa-bloggen:

Varje torsdag sedan sju år tillbaka presenterar och uppmärksammar vi som bekant ny svensk hiphop här på Whoa. Denna gång sätter vi luppen på en rappare från Borlänge som gjort hiphop i snart åtta år och samarbetar/samarbetat med artister som Prop Dylan, Petter, Fjärde Världen och Houman Sebghati. Glidish, eller Christoffer som han egentligen heter, släppte debutalbumet Stämplad i höstas och är nu redo att fortsätta sin musikaliska resa med albumet Halvblodsprinsen.

Den kommande fullängdaren produceras helt och hållet av utav Josef Mauritzson som i vanliga fall hittas som producent och rappare i gruppen Bullit. I samband med releasen, som förmodligen blir inom en ganska snar framtid, är en Sverigeturné inplanerad och förhoppningen är så klart att få ut albumet till så många som möjligt där ute.

Veckans mp3, Dagdrömmer, är ett första smakprov från skivan och i vanlig ordning exklusiv för oss på Whoa. Håll till godo!

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!