I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Crome - Devil Wears NewEra (Mixtape). UTE NU!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-11-18 20:05

[Whoa Netplay] Crome - Devil Wears NewEra (Mixtape). UTE NU!



Från Whoa-bloggen:

Crome, är en blandning av battlerap, storytelling, energi, tight flow och anses av många vara en av Sveriges vassaste och mest lovande rappare. Efter att han tillsammans med NEO Cartoon Lover fick stor rotation med hiten Soopah Fly i länder som Tyskland och Australien samt en grammis, Best Rap 2008 på GmmA Awards i Australien, började resan som så skulle leda till utformandet av ett mixtape. Nu är det här, och givetvis finns Whoa med på tåget och hjälper till och pushar musiken till alla er där ute.

Tillsammans med Endlezz Management och Low Key Entertainment har Crome, eller Damir Lipovac som han egentligen heter, utformat ett mixtape som är mer personligt än något av hans tidigare verk. Devil Wears NewEra är ett av höstens mest spännande skivsläpp, fullt av humor, personliga upplevelser och tunga beats med gäster så som Royce Da 5'9, Lazee, Danjah, Bobby Bolivian, NEO Cartoon Lover, Henok Achido, Pato Pooh, Quinze, Tony Koma, med flera.

Releasen av Devil Wears NewEra är ett gemensamt samarbete mellan Crome, Whoa, Kingsize Magazine, MyBestFriendIsMyGrind och KlubbKoll. Väljer du att ladda hem mixtapet genom oss belönas du även med ytterligare en låt, i form av det exklusiva bonusspåret Keep Goin feat. Sindri från T.A.P.

Glöm inte heller att hålla utkik efter mer material från Crome under 2010, där den kommande fullängdaren Oscar Performance givetvis förtjänar att nämnas.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!