I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Videopremiär] Snicksnack med Öris - Bull eller lugn

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-08-10 23:40

[Videopremiär] Snicksnack med Öris - Bull eller lugn


Gå till blogginlägget!!
Citerat från bloggen:


Snicksnack. Lägg namnet på minnet. Medlemmar är Maqs och Grizzly, som håller på för fullt med att spela in nytt material tillsammans. Runt årsskiftet väntas mixtapet Magnum Opus Vol.2 och man jobbar även på EPn Reaktionen som blir ”ett litet sidoprojekt med jävligt udda låtar på jävligt udda produktioner”. Gästar på släppen kommer till exempel Marke, Öris, Bobbo, George Kaplan, Calle P och Profet att göra. Bland tidigare releaser hittas framförallt Magnum Opus Vol. 1 som gavs ut 2008. Den finns för gratis nedladdning på Maqs hemsida www.maxmusic.se men även för försäljning om så föredras.

Maqs hörde vi för inte länge sedan i samband med att hans singel Jag e ingen killer som släpptes som veckans mp3 här på Whoa. Vid sidan av Snicksnack håller han också på med sin soloskiva Mångfald som förväntas bli klar om ett par månader. Grizzly har legat lite mer lågt än Maqs men har så smått börjat jobba på sin kommande fullängdare Ursäkta min franska.

Idag ger vi er, som första internetsida, premiären av Snicksnacks nya streetvideo Bull eller lugn som filmats och satts ihop av Digital Dirt. Låten är producerad av RSL Beats och gästas av Öris.


Relaterade länkar:
www.myspace.com/snicksnackmusik
www.myspace.com/maqsmusic
www.myspace.com/grizzly17gubbar
www.myspace.com/tpunktr

~ Digital Dirt Ent. ~
www.twitter.com/digitaldirtent