I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] - Medina - Ni vet vad (världspremiär)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-02-09 21:53

[Video] - Medina - Ni vet vad (världspremiär)

Nu bjuder vi på en ny video på Whoa igen. Denna gång från stekheta Sam-E och Alibi i Medina. Kolla in den på bloggen! :)

Från Whoa-bloggen:

Så här långt har 2009 på många sätt varit Medinas år. De tidigare skivorna Rumble In Fiskayet och Fullblod har båda lagts upp för gratis nedladdning på nätet och det senaste mixtapet Varsågod de e gratis vol.2 har pushats och lovordats av många. Vidare har gruppen bland annat varit fokusgäster i Ametists populära radioprogram “En kärleksattack på svensk hiphop” samt startat upp den egna program-serien “Medina-TV”. På detta har man dessutom lanserat en ny hemsida, i medinaonline.se.

I samarbete med Whoa ges nu också världspremiären av den nya streetvideon till Ni vet vad, närmare bestämt den låt som inleder Varsågod de e gratis vol.2. Videon är producerad av Nicolas Ramirez och Joakim E. Karlsson för Blue Milk Media


GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN FÖR ATT KOLLA PÅ VIDEON

För mer info och kontakt besök:
www.medinaonline.se
www.bluemilkmedia.com

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!