I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Veckans MP3: Shazaam - En Smäll

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-11-20 15:55

Veckans MP3: Shazaam - En Smäll

Idag är det torsdag, vilket innebär att vi har lagt upp en ny mp3 från en svensk hiphopartist på Whoa. Ni hittar den i vanlig ordning på bloggen samt i den här tråden.

En inte helt traditionell hiphoplåt :)

Shazaam (tidigare Beväpnad Tjockis) är en rappare från Stockholm som under början av 2000-talet kickade tillsammans med Vigge, Heavy Indo, Anel, Niprone, Flummish, Gymark och Makkan under det gemensamma namnet C.R. Idag är han en del utav gruppen Ri-Fa, tillsammans med Tay Tay Dat Dude och FreezyLocc (f.d. Heavy Indo), samtidigt som han satsar på den egna solokarriären.

John Landenfelt, som han egentligen heter, fick sin första riktiga uppmärksamhet i samband med 2003 års release av låten Vi Ses I Sommar. En veckans mp3 här på Whoa som nu, fem år senare, är en av de mest nedladdade mp3orna i vår historia. Runt samma tid började John också att freestyla och battla, vilket - efter flera vinster och framgångar i tävlingar - har gjort honom till ett aktat namn i såväl Sverige som Norge.

Efter de tre solomixtapesen The Hype Is Real (2003), Hungrig (2005) och Sulten (2007) har tiden nu börjat närma sig för den sedan länge framemotsedda solodebuten, i form av dubbelalbumet I Huvudet På John Landenfelt. Det nya materialet kommer - precis som titeln avslöjar - att vara en djupdykning i Shazaams inre. Redan i våras hörde vi förstasingeln FlygbolagsJohn och inom en snar framtid har även andrasingeln Här Står Ingen Still premiär. Redan idag kan man dock ta del av ett annat smakprov, exklusivt hos oss på Whoa.

Veckans mp3, En Smäll, är tagen från det kommande dubbelalbumet, och är - liksom samtliga 24 låtar - producerad av RLS (Resolution Beats). Nedan finner du såväl mediaspelare som länk för lyssning och nedladdning.
Direktlänk för nedladdning

Blogginlägget

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!