I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Veckans MP3: Krylon feat. Masta Ace, Kashal-Tee & Anam Owili-Eger

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-09-18 07:05

Veckans MP3: Krylon feat. Masta Ace, Kashal-Tee & Anam Owili-Eger

Idag är det torsdag, vilket innebär att vi har lagt upp ny svensk hiphop på Whoas startsida. Ladda gärna hem, lyssna, tyck till och diskutera!

_______________________________________________________________________________

Denna vecka bjuder vi på den första singeln från Stockholmsproducenten The Misanthropists debutalbum Stocklyn Retrospective som släpps inom en snar framtid. Albumet, som vi berättat om tidigare i bloggen, gästas av bland annat Royce da 5'9, Termanology, Trife da God, Tame One, Prop Dylan, Trainspotters, Pure P och Lyrical High.

Veckans mp3, Losing My Mind, är ett samarbete med Lyrical High-medlemmen Krylon och gästas av Masta Ace, Kashal-Tee och Anam Owili-Eger, där The Misanthropist i vanlig ordning står för ljudlandskapet.

På låten visar samtliga rappare upp en personlig sida över ett mjukt men smutsigt beat, när de berättar varsin historia om en tjej som fått dem att tappa fattningen. Grabbarna har dessutom nyligen kommit hem från Berlin där de spelat in en musikvideo till låten, vilken klipps i nuläget och har sin release nära i tiden.

The Misanthropist jobbar även på ett projekt med en amerikansk rappare som förhoppningsvis kommer att släppas innan årsskiftet. Krylon är aktuell med EPn Don’t Do Drugs, Do Us med sin grupp Lyrical High samt solo-EPn Among Friends And Legends där Losing My Mind även kommer att återfinnas.



Ladda ned låten via whoa-bloggen

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!